Litt om meg  
Hjem
Litt om meg
Epidemiologi
Hobbyer
Katalog
Kontakt
 
 

Navn: Pål G. Nord


Fødselsår: 1956


Bosted: Nøtterøy


Biografisk informasjon


Født i Oslo, barnelærdom fra Tåsen skole og Berg gymnas. Utdannet sykepleier ved Ullevål sykepleieskole i 1979, begynte å studere medisin i Oslo i august 1980, ferdig 1986. Turnustjeneste ved Gravdal sykehus i Lofoten, distriktstjeneste på samme øy (Vestvågøy).


Yrkesanamnese


Jeg har hatt stilling som assisterende fylkeslege i Vestfold fra 1991 - 2000, avbrutt av et års masterstudium i epidemiologi ved University of California Los Angeles (UCLA), et års stilling som kommunelege I og helsesjef i Tjøme kommune, samt et halvt års engasjement som assistentlege ved Tønsberg psykiatriske senter.


Siden juli 2000 ansatt i legemiddelindustrien, først 9 år som medisinsk rådgiver i Pfizer, fra mai 2009 som medisinsk sjef i Pronova BioPharma.


Jeg trives godt med samfunnsmedisinske og epidemiologiske problemstillinger og medisinsk statistikk. Jeg blander meg også gjerne inn i helsepolitiske debatter, og er fortsatt preget av min akademiske rehabilitering fra UCLA med standhaftig tro på den naturvitenskapelige basis for våre medisinske handlinger. Videre er jeg opptatt av å kunne utnytte IT-mulighetenes mangfold til å rasjonalisere og kvalitetssikre helsetjenesten.


Interesser


Jeg har et utall hobbyer og interesser. I kolonnen til venstre fremkommer oversikt over noen av mine interesseområder.


God lesning  :-)

© 2012 -  Disse hjemmesidene er laget av Pål G. Nord. For ytterligere informasjon, se Kontakt-siden.